Vardagstro och söndagstvivel
Porträtt av Monica Heikel-Nyberg

Andetag

Tack för alla goda ord

11 jan , 2021, 14.37 nina

 

Sedan bloggstarten på Andetag har tiotals skribenter kommit och gått. Nu har det blivit dags att säga ett stor TACK till Monica Heikel-Nyberg som vi haft glädjen att läsa sedan sommaren 2018.

Genom Monica har vi bland annat fått följa med barnbarnet ”Baby K” :s strapatser, prästlivet i Helsingfors och något av kattlivet i Grankulla. Vi har också fått ta del av Monicas välformulerade tankar kring teman som feminism, döden, Bibeln och mycket, mycket mer. Hennes texter finns förstås kvar på bloggen, liksom alla andra tidigare skribenters.

Till Monicas mest lästa inlägg hör de texter hon skrivit om att förlora ett barn.

Ett ännu större beslut gjorde jag tyst för mig själv den dag gossen skulle ha fyllt 18 år. Fram till dess hade jag burit minnet av honom nära hjärtat och föreställt mig hur det hade varit då han skulle ha börjat skolan, eller lärt sig cykla eller kanske lärt sig orienteringens grunder av sin pappa …

Hela inlägget hittar du här.

TACK för alla dina ord Monica! De gjorde mycket gott.

,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *