Vardagstro och söndagstvivel
En gul stuga och ett snöigt vinterlandskap

Okategoriserade

Det här kommer hända 2021

10 jan , 2021, 08.00 louise

 

Hörni, jag hoppas ni hade en god jul och fick en fin start på det nya året! Själv är jag riktigt nöjd. Firade jul i lägenheten i Helsingfors med min man. Efter en vecka i frivillig karantän åkte vi norrut till föräldrarna. Nyår skålades in i en stuga i Öja, Kokkola (!) i goda vänners lag.

Jag jobbade en hel del före jul och i mellandagarna men kände ändå att jag kunde vila mellan varven. Och det var verkligen en välbehövlig vila efter en tung höst.

2021. Jag tycker det känns spännande. Vi har ett vaccin. Och på tisdag ska jag få ett annat vaccin – mot vattkoppor. Nej, jag har inte haft det som barn, och nej, jag vill inte riskera att få det i vuxen ålder med eventuella följdsjukdomar.

Jag lämnar er med en lista. Har jag sagt att jag älskar listor?

5 saker jag ser fram emot 2021:

  1. Att flytta. Vi hyr en studiebostad sedan snart två år tillbaka. Hyreskontraktet går ut 31 juli. Vart det bär av sen vet ingen av oss.
  2. Två bröllop. Om viruset inte stoppar planerna så är jag på väg på två bröllop i sommar. Längtar!
  3. Min mamma och systers födelsedagar i april. De fyller båda jämnt och det ska vi fira med en helg på hotell / airbnb med mamma och alla systrar. Håll tummarna för att systern lyckas ta sig hit från England…
  4. Förstås ser jag också fram emot min egen födelsedag i februari. Ifjol hade jag och en kompis gemensam födisfest i en restaurang / bar på Stora Robertsgatan. I år blir det fest i mindre skala, typ kaffebjudning.
  5. Skrivarweekend med min bästa vän Räkan. Vi bestämde att vi ska hyra en mysig stuga nånstans, slå oss till ro och bara skrivaskrivaskriva, äta och dricka vin. HUR IDYLLISKT?

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *