Vardagstro och söndagstvivel
Sushi

Okategoriserade

Ettårsdagen

14 mar , 2021, 08.01 louise

 

13 mars 2020. Fredagen den trettonde. Dagen D.
Dagen då jag började distansjobba.

Jag har ju fått ett rykte om mig att gilla distansjobbandet. Och det stämmer helt. Visst kan jag sakna spontana kaffepauser i kansliet och att träffa andra människor än min man. Men i grunden jobbar jag bättre och jag njuter av att ha mer fritid.

Poängteras bör att om min man hade tvingats jobba i kontoret och jag hade spenderat alla mina distansdagar i ensamhet hade jag inte klarat det. Det är helt säkert. Jag behöver ha människor runt mig.

Vi har båda jobbat hemifrån i exakt ett år nu. Årsdagen var igår. Det hade jag skrivit in i min kalender. Dags att fira! Vi drack vin och åt sushi i sängen. Snälla. Hur mysigt?

Jag vill avsluta med ett tips från mig till dig: Fira allt du kan komma på. Inte bara födelsedagar, utan också årsdagar (av olika slag), namnsdagar, fredagar (kanske till och med måndagar – yay, ännu en ny vecka).

Vi behöver alla nåt att se fram emot.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *