Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Drömmen om att se ut som en prinsessa

5 mar , 2021, 09.37 Susanna

 

Hej från bröllopsyran!

Känns som att det är mycket på gång just nu som jag behöver uppdatera om. Ringar, inbjudningar och coronafunderingar. Men viktigaste just nu är det som hänger inne i vårt arbetsrum. Nämligen…

Min klänning!!!

Vi var med en av mina brudtärnor med bil in till centrum för att hämta hem den. Då vi på hösten fick budet att leveranstiden sku bli lång, uppskattningsvis sku jag få den i april-maj månadsskiftet, så var jag både lättad och överraskad när jag fick samtalet att den är här. I princip behöver jag den inte ännu till något, men nu behöver jag i varje fall inte vara orolig över att behöva skjuta på min tid till sömmerskan i början av maj.

Den är absolut perfekt! Jag var så lycklig när jag såg mej själv i den igen. Förra gången testade jag en version som är helt vit, men vi bestämde att jag beställer den i färgen ”champagne”. Det var ett oväntat val av mig men absolut det rätta! Vill inte visa min klänning här på bloggen ännu, ni får vänta till juli som alla andra, men älskar hur alla spetsdetaljer kommer fram mot den lite rosa nyansen i tyget.

Jag bestämde mig genast för att min sambo absolut ska få se klänningen. Är alldeles för ivrig för att hålla den hemlig för honom. Vill inte heller gömma undan klänningen så jag visade bara stolt upp den genast. Hur jag ser ut i klänningen håller vi som en hemlighet, det får han se på bröllopsdagen.

Så underbart att en klänning kan kännas som den prinsessdröm jag alltid haft!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *