Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Allt ska väl bli helt okej!

17 Dec , 2020, 13.50 Susanna

 

”Vad har ni ännu kvar att fixa?” undrar en kompis snällt av oss. Vi tittar på varandra. Det var en bra fråga. Visst finns det ju kvar att göra, men vi båda känner oss ganska lugna.

För att organisera det hela använder vi gratisversionen av sidan tahtoo.fi. Ett stort tips till er som liksom jag har svårt att visualisera saker utan tydliga listor! På sidan finns färdiga förslag på sådant som behöver fixas, men också möjligheter att föra in sina egna punkter. Vi använder oss också flitigt av plånboksfunktionen där för att hålla koll på budgeten. Vi för in sådant vi betalat av och sådant som vi vet priset på. Därmed är det lättare att följa med vilka stora räkningar som kommer att komma.

Det var en stund sen vi senast fick vara bröllopsfina!

Vår checklista säger också att vi är på god väg. De sista save the date korten kommer att skickas ut. I övrigt känner vi oss ganska nöjda med vad vi fick gjort i år. Stressen från coronaåret tynger på och vi följer lätt stressade med nyheterna kring vaccinet. Allt ska väl bli helt okej! Så småningom!

Nu ska jag jobba de sista dagarna och sedan ta julhelg. Är glad över att vi båda har möjligheten att distansera så att vi kan träffa närmaste familjen och äta en massa julmat. Det känns välbehövt efter ett år som detta.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *