Vardagstro och söndagstvivel

Andetag,Att välja det goda,Främlingsvänlighet,Människovärde,vlogg

Människovärde

26 maj , 2016, 00.21 maria

 

Det finns många olika människor och minst lika många olika livsöden. Allas liv är olika och vissa beslut en människa gör anses ofta av olika personer vara bättre än andra, även av mig själv. Ibland kan det till och med bli en dömande attityd i min inställning gentemot en viss människa, men vem är jag att döma någon utgående från hur hon lever? Dessutom vet jag ju att alla människor är lika mycket värda och lika mycket älskade när det kommer till Guds kärlek för oss! Kanske det är därför jag blir berörd av att se en människas liv och värde prioriteras, eftersom det visar på en värld jag gärna vill leva i.

, , , ,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *