Vardagstro och söndagstvivel

Andetag,Främlingsvänlighet,vlogg

Hej om du ir från Essi å hej entå!

28 apr , 2016, 00.15 maria

 

Vissa av oss behöver mycket tid för sig själv medan andra behöver mycket sällskap. Det finns även de som behöver både ock för att må bra. Det vi alla trots allt har gemensamt är att vi i olika vardagssituationer möter nya människor vi aldrig tidigare mött. En del personer stannar kvar i tankarna och gör avtryck i ens liv, medan andra försvinner i mängden av människor man passerar på gatan.

Jag har aldrig försökt räkna hur många människor jag träffar på under en dag, eftersom jag lätt skulle tappa räkningen. Dessutom är jag säker på att eftersom det är rätt många människor per dag skulle jag inte lyckas bli en god vän med dem alla, därför känns det onödigt att ens försöka börja räkna dem. Det jag däremot kan är att välja hur jag bemöter vem än jag träffar på, om det så är en gammal god vän eller en helt ny bekantskap.

Hej om du ir från Essi och hej entå!

, , , ,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *