Vardagstro och söndagstvivel

aktuellt,Andetag,Att välja det goda,I nöd och lust

Tack och hej!

2 mar , 2016, 08.49 Sofie

 

Write on your heart

Jag är tacksam att jag fått dela med mig av tankar, och mest, bokstavsillustrationer här på Andetag. I över ett år har jag varit med och nu är det dags för mig att säga tack och hej.

Ralph Waldo Emerson har sagt: Skriv i ditt hjärta att varje dag är den bästa dagen på året.

Januari visade sig vara en riktig skitmånad för mig. Inför nyår såg jag hoppfullt fram emot ett nytt år, men januari visade mig sin bakända. Stängda dörrar och nederlag var det enda första månaden bjöd på, tyckte jag med en gnutta överdrift. Och jag var så trött att jag lät allt färgas av besvikelsen.

Under en bussresa på väg på en minisemester med familjen skrev jag ner saker i mitt liv som var bra. Jag hittade många värdefulla och viktiga saker i mitt liv. Jag läste listan och kände tacksamhet. Jag har gått tillbaka till den listan flera gånger. Jag borde göra det varje dag, skriva listan i mitt hjärta, som medicin mot besvikelse och trötthet. Jag tillåter mig att vara trött och ledsen, men då jag i onödan ojjar mig över att livet är surt behöver jag påminnas om att det goda sist och slutligen överväger det dåliga. Mångfalt.

Jag önskar er en skön mars månad och ett välsignat år. Jesus med er!
Sofie

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *