Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Hälsningar från ett nytt hem

24 aug , 2015, 23.05 Rofa Blauberg

 

När jag skriver det här sitter jag på balkongen i vår nya lägenhet. Då jag blickar snett uppåt ser jag trädtoppar och ovanför dem stjärnor, månen långt borta. Jag känner en lätt bris och hör det avlägsna, lugna ljudet av bilar som alla tider på dygnet susar längs med den stora trafikleden en bit bort. Vi har flyttat. Klarat oss helskinnade med hjälp av sådana som höll minen trots att förberedelserna kunde ha varit bättre och tidtabellen mindre optimistisk.

Just nu, här på balkongen, sittande på en gammal stol vid ett provisoriskt bord bland mängder av ouppackat bråte känner jag mig lugn på ett sätt jag tror jag aldrig gjorde i den gamla lägenheten. Det tror jag är en bra grej.

Läs också

2 kommentarer

  1. Simon Lampenius skriver:

    Skoj! Lycka till i nya hemmet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *