Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Julstämning | Tusen jäkla juleljus

30 Nov , 2014, 22.15 Daniel Jakobsson

 

FullSizeRender (1)

Nu blir det temaveckor på Andetag.

Vi tänker försöka beta av julstämning, julångest, julstress och julfrid under de närmaste veckorna, självklart med bloggarnas egen personliga touch. Det ska erkännas att det grymtades lite bland bloggarna när temaveckorna introducerades. Är inte all om julen sagt redan? Kan man inte hitta på nått mer spännande? Jo, kanske man kan. Men julen är så tacksam när det är något som berör oss alla. Alla har vi en vinkel och en berättelse. Vi får se, kanske blir det gammal skåpmat, men låt oss iså fall komma undan med det eftersom det är tradition 😉

När det gäller julstämning så är jag en sucker, jag vill ha mycket och massor. Men det har helt klart blivit mer och mer problem i takt med att jag blivit äldre och livet blivit mer komplext. Nu finns det ett stråk av sorg och smärta i vart och ett av de tusen jäkla juleljusen, den idylliska julen har fått många törnar på livsvägen.

Men antagligen är det nån slags fetisch som gör att jag ändå pyntar huset till tänderna och sjunker ned i soffan med en kopp glögg och hoppas att mitt allt svagare Hosianna ska höras även i år.

FullSizeRender

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *