Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

En kvinnas ö

10 okt , 2014, 16.59 Paula

 

hemma

John Donne skrev på 1600-talet om hur ingen människa är en ö, utan är kopplad till hela mänskligheten.

Jag är säkert inte den enda människan som skulle ibland vilja skippa det här med mänskliga relationer helt och hållet. Att inte behöva andra människor för att själv känna sig hel. Framförallt vore det skönt att ibland kunna slippa känna så mycket.

Men nu är jag ingen ö, hur mycket jag än skulle vilja vara det. Jag söker ofta tröst och igenkänning från musiken, och den här dagen får jag det från låten My Silver Lining av First Aid Kit.

Something good comes with the bad
A song’s never just sad
There’s hope, there’s a silver lining

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *