Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Jag heter Sofie.

8 okt , 2014, 07.00 Sofie

 

 

andetag1-presentation

Det här är jag, mitt vardagsjag. Jag är vardagsjag nästan hela tiden. Jag trivs bra med det. Jag är äkta maka och tvåbarnsmamma. Jag har två jobb, ett brödfödejobb och ett kreativt jobb. Du kommer att lära känna mig mera med varje inlägg jag skriver. Varje inlägg har en bokstavsillustration, som endera får tala för sig själv eller ackompanjeras med nedskrivna tankar.

Jag kommer att vara personlig och jag hoppas kunna tangera vid något viktigt i ditt liv, du som läser. Jag har gärna en dialog, så skriv gärna ner dina tankar för eller emot mig!

Jag är glad att få vara här!
Sofie

Läs också

4 kommentarer

  1. Paula skriver:

    Vad roligt att du kommit hit! Ser fram emot dina inlägg.

  2. Helene skriver:

    Välkommen Sofie!

  3. Liisa skriver:

    Hurra, ser fram emot dina inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *