Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Imorgon, imorgon, imorgon!

16 jul , 2021, 09.20 Susanna

 

Imorgon! Jag ska gifta mig imorgon! Vaknade idag och kände mig ivrig, nervös, lugn, stressad och glad, allt på samma gång. Tänk, imorgon gifter jag mig med mitt livs kärlek!

Det känns helt overkligt måste jag säga. Vi bokade vårt bröllopsställe hösten 2019. Samtidigt kunde vi slå fast vårt bröllopsdatum, börja boka saker och be våra bästa vänner till brudtärnor och bestmen. Det känns som att vi har planerat det här bröllopet i en halv evighet. Äntligen måste vi bara lita på att allt är så bra som det kan bli och att vi kommer att få fira vår kärlek tillsammans med alla vi älskar!

Vårt hem ser verkligen ut som ett kaos nu. Vi hade pysselkväll med mina brudtärnor och en bestman. Fixade klart alla bordsdekorationer och sittkartan och allt möjligt annat vi kom på. Igår packade vi ihop allt vi kunde hitta och försöker bara lita på att vi minns vad vi ska ha med. Tack och lov för vårt arbetsrum som jag inte behövt använda nu medan jag har semester på sommaren. Mitt skrivbord har bara omringats av alla tusen dekorationer och annat som vi försökt samla på ett och samma ställe för att göra packningen lite lättare.

Om några timmar bär det av! Håll tummarna för att ingen svimmar av värmen och att allt går just så bra som vi planerat och hoppas på!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *