Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Våra inbjudningar kom och for

23 apr , 2021, 10.07 Susanna

 

Åh vilken rolig och spännande vecka det varit! På söndag fick vi hem våra underbara och vackra inbjudningar. På måndag satt vi och klistrade fast 59 kuvert och frimärken. Redan på tisdag åkte de ner i postlådan.

Det är så otroligt att få reaktioner och glädjeutrop då våra vänner får hem sina personliga inbjudningar! De är så glada och de hjälper oss att få upp lite fiilis igen då de anmäler sig. Nu måste vi liksom fixa det här!

Jag rekommenderar så mycket att du satsar på dina inbjudningar. För oss fanns det inte som ett verkligt alternativ att vi skulle ha gjort våra egna inbjudningar. Vi ville satsa här eftersom det ändå ska hänga på alla våra vänner och släktingars kylskåp en god stund. En satsad och vacker inbjudan är i sig ett fint minne och tar bort pressen att skapa något gästerna får med sig som minne från själva bröllopet. Det finns så otroligt talangfulla personer där ute som mer än gärna gör jobbet åt dig.

Utan att det är ett samarbete så kan jag varmt rekommendera exempelvis Havu ja Helmi! De gjorde så fina inbjudningar och Save the date – kort till oss att jag inte kan låta bli att fälla glädjetårar! Stort plus för mig att de är två unga kvinnor som startat sitt eget företag som jag gärna stöder, och en av dem är finlandssvensk så allt fungerar på tre språk. Så skönt och lätt!

Planeringen fortsätter. Nu med lite mer energi och hopp!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *