Vardagstro och söndagstvivel

covid-19,livet,Natur,Okategoriserade,tillsammans,Vardag

Aktiviter under en pandemi

13 mar , 2021, 16.06 sandra

 

Hej från mina föräldrars stuga! Här är vi på isen. Vi behövde en vinterpaus.

Jag håller på att göra en lista på roliga men coronasäkra aktiviteter.

Här följer den:

-Friluftslivet så klart. Pulkaåkning, ispromenad. Mat på trangia i skogen. Så härligt!

-Bygga snökojor och isslott.

-Sticka. Strömsötröjan syns överallt. Den har jag inte tagit mig an men denna vinter har jag stickat ungefär ett plagg i månaden.

-Vinteridrott. Jag återupptäckte längdskidåkning förra veckan. Som jag saknat det. Härligt!

-Träningspass på nätet. Jag är en sån som tycker att det känns lite jobbigt att pröva på nya sporter då andra ser. Under coronapandemin har det varit ypperligt att testa olika träningsformer i tryggheten av mitt eget vardagsrum.

-Lär dig något nytt. Denna vinter har jag försökt lära mig sy på overlock-maskin och binda kransar.

-Delta i evenemang på nätet. Är så glad för kreativa människor som satsat på olika streamade evenemang. Denna vinter har jag som österbottning haft möjlighet att lyssna på flera litteratursamtal i Helsingfors. De hade jag missat innan coronapandemin.

Listan är lite kort så nu efterlyser jag era bästa tips, kommentera gärna detta inlägg.

Ha en skön lördag!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *