Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Inget att tillägga

2 feb , 2019, 15.17 Markus

 

Jag hade tänkt skriva något syrligt om den bisarra diskussionen som startat från det som kaplanen från södra Österbotten skrev.

Tursamt nog så behöver jag inte, eftersom det idag kommit två bra texter redan.  Ex-Andetagaren Rofa Blauberg tog till orda i sin blogg Kaffepausen,  som kan läsas från denna länk.

Sedan tog även biskopen ställning i dagens Husis. Han väljer, som alltid, den höga vägen (taking the high road) men tar ändå ställning så att det inte blir oklart hur han tänker. Ypperligt. Hoppas länken fungerar. https://www.hbl.fi/artikel/varje-manniska-ar-skapad-till-guds-avbild/

Själv kan jag därmed koncentrera mej på att skruva ihop några skåp i ett förrådsutrymme. Ypperlig göra med frun när barnen är på läger. Vi kunde naturligtvis göra något trevligare, men det är snöyra ute så det är bra skåpbyggnings- och fyllningsväder. Dessutom är det mycket lättare att ”städa” bort barnens överflödiga saker när de inte själv är och övervakar.

Eftersom det nuförtiden är mode att säga ”pics or it didn’t happen”, så bifogar jag fotobevis på hopsatta skåp. Inser medan jag skriver detta att temat skåp passar (tyvärr) ganska bra in i dagens tema. Såvida det finns någon i Kristinestadsnejden eller annonstädes som funderar på att komma ut ur skåpet, så hoppas jag på att den främst skulle läsa de positiva och konstruktiva texter som skrivits i debatten och lämnar de negativa och destruktiva texterna olästa.

 

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *