Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Den sista delen

3 maj , 2016, 23.41 Lina Frisk

 

 

Jag har haft magknip av oro idag. Idag lämnade jag den sista delen av min utbrändhet bakom mig. Trettiofyra sidor skriven i Times New Roman. I över ett år har den hånat mig och hängt med som en ständig påminnelse om att jag en gång var svag och misslyckades. Men nu är den inte mer i min makt. Den är klar.

Det kanske inte blev något akademiskt mästerverk eller ens nära på det. Men det blev ett bevis på trettiofyra sidor. Ett bevis på att det är möjligt att komma tillbaka, resa sig upp och övervinna mörkret och hopplösheten. Oberoende vad alla bedömare säger är jag värd alla glassar i världen just nu. För jag har vunnit tillbaka mig själv och min hälsa. Jag är inte längre en slav under ångesten.

Solen sken extra starkt i dag och stegen kändes lättare än på länge. Jag gjorde det. Jag klarade det. Jag övervann min största fiende.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *