Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

300 dygn på läger

18 jun , 2013, 18.42 Daniel Jakobsson

 

Jag gjorde ett snabbt genomslag och konstaterade att jag har varit på läger i minst 300 dagar i mitt liv. Det är 300 av dom allra bästa dagarna (och nätterna). om ett par veckor så börjar årets lägerperiod för mig och jag får räkna in 27 nya dagar av total gemenskap. De 300 lägerdygnen har verkligen präglat mig och några av mitt livs största och finaste minnen är från olika läger. Att vara tillsammans så intensivt och dela skratt, tårar, sömnbrist och djupaste tankarna är oslagbart!

Tills det blir dags att åka ut på mina egna läger så följer jag stiftets konfirmandläger på instagramkontot @skriba2013 eller på facebook och sen så vore det jätteroligt att få höra om vad läger har betytt för dig här i kommentarsfältet.

Stort tack till vem det nu än var som kom på det här med läger!

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *