Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

När jag blev student

1 jun , 2013, 11.21 NinaÖ

 

När jag blev student så trodde jag att jag ville bli jurist. Så jag sökte in till juridiska, två gånger. Jag kom in och studerade två år innan jag insåg att juridiken verkligen inte var min grej. Sedan blev jag journalist.

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag blev student hade jag knappt varit utanför ring trean. Därför är det förmodligen min största form av ungdomsrevolt att plötsligt flytta till Vasa. Sedan gifte jag mig med en österbottning.

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag blev student trodde jag att så fort jag hittat den rätta att dela livet med så skulle också barnen komma som på beställning. Förra veckan, efter över tio år tillsammans med min österbottning – och precis 51 veckor efter att vi hämtat vår adoptivson i Johannesburg – föddes ”lillebror” på Barnmorskeinstitutet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort grattis till alla studenter!

Den ljusnande framtid är er – men förmodligen blir den helt annorlunda än vad ni tänker er i dag. För sånt är Livet!

YouTube Preview Image

 

,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *