Vardagstro och söndagstvivel

Adventskalender,Andetag

Julfrid | snart är hon här

22 Dec , 2014, 23.47 Rofa Blauberg

 

15894894680_360b93f5ec_z

Idag har vi haft så fullt upp med att förbereda julfrid att jag helt och hållet glömt bort att blogga om den. Vi har sprungit i butiker, köpt sista julklappar, dessutom skyndat för att förbereda lägenheten på det länge efterlängtade. Dagen då hon äntligen flyttar hem till oss är här imorgon och årets upplaga av julfrid kommer med all säkerhet att se lite annorlunda ut än vad jag är van vid från tidigare. Samtidigt är jag övertygad om att det finns en frid i lek och stoj och i att upptäcka nya lukter.

Det är förresten den där krabaten som gör sitt bästa för att äta upp ett av sina syskon som ska flytta hem till oss.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *