Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Vi har flyttat

11 maj , 2022, 11.31 nina

 

Bloggen Andetag flyttar till kyrkpressen.fi

Kyrkan har varit en samarbetspartner av sammanlagt nio bloggar här på HBL.fi. På grund av omstruktureringar på Hufvudstadsbladet har tidningen avslutat alla bloggsamarbeten.

– När det stod klart att Andetag behövde ett nytt hem var det en självklarhet för Kyrkpressen att öppna dörren, säger Nicklas Storbjörk, VD för Kyrkpressen, i veckans tidning.


Fyller tio nästa år

Bloggen Andetag öppnades i april 2013 på Hufvudstadsbladets webbplats. Idén bakom bloggen har alltid varit att diskutera tro utifrån ett vardagligt perspektiv. Bloggen har alltid skrivits av flera olika skribenter samtidigt och skribenterna alla haft lite olika infallsvinkel till tro och kyrka. Somliga har varit anställda inom kyrkan, andra har befunnit sig längre bort – rentav utomlands.

Nu hoppas vi kunna bidra med flera röster i Kyrkpressens flöde av kolumnister och insändarskribenter, komma med nya frågeställningar och teman, sådant som kanske ännu bara ligger i luften.

Det hade varit trist att lägga ner en fungerande skribentgemenskap – istället hoppas vi få fler läsare och ny luft under vingarna på Kyrkpressens plattform. Välkommen med!

Kyrkpressen.fi/andetag

Just nu bloggar åtta personer på bloggen Andetag. My Ström (som vloggar), Markus Andersén, Louise Häggström, Anna Edström, Mikaela Westerling-Nylund, Mia Anderssén-Löf, Magnus Lindholm och Christa Mickelsson.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *