Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Vi har en vloggare!

28 feb , 2022, 12.28 nina

 

Mitt i allt har vi en ny bloggare – eller egentligen vloggare här på Andetag. Låt oss presentera My Ström:

”Teatermänniska som blev diakon. Skriver, gör konst och utforskar livet och döden och allt däremellan på alla sätt jag kan. Jag är intresserad av relationer, människoöden och varför allt är som det är.

Jag har jobbat mycket med personer med missbruk och psykisk ohälsa, främst med att berätta livshistorier och fundera över vad det här egentligen handlar om. Jobbar mycket med 12-stegs inspirerad andlighet och sorgbearbetning.

Här kommer jag dela mina tankar kring tro och Gud och all min förvirring och förtröstan!”

My kommer inte att skriva texter utan göra korta videon. Varje måndag inbjuer hon oss att stanna upp inför veckan som kommer , att ladda upp genom att lugna ner.

Videona hittas på Andetags kanaler i sociala medier: Facebook och Instagram. Gå in och följ oss – och My där!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *