Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Fem fakta om mig (för att ingen frågar mig på Instagram)

7 feb , 2022, 07.00 louise

 

Ni kanske har sett den senaste trenden på Instagram där man ska berätta fem (eller fler) saker om sig själv? Sen ska man tagga några vänner som ska göra det samma. Jag blir aldrig taggad i såna grejer. Så nu tänkte jag kapa hela grejen och berätta fem saker om mig själv – fastän ingen frågat.

1. När jag var liten såg jag jultomten. Jag betraktade honom från mitt rum när han åkte på himlen med renar och släde. Kan faktiskt inte förklara det för jag varken sov, drömde eller hallucinerade. Vad var det jag såg om inte tomten? Hjälp mig.

2. När jag gick gymnasiet tog jag yrkesexamen inom ungdoms- och fritidsinstruktion. Efter det blev jag politices kandidat inom journalistik och just nu studerar jag visuell kommunikation. Nån gång vill jag också bli magister. Kanske när 40 års krisen tar mig?

3. Jag är vattuman men tror inte på horoskop. Inom enneagram är jag typ 4 och bland Myers Briggs alla personlighetstyper är jag ESFP. Analysera mig, tack!

4. Runebergstårtan är min favorit när det kommer till efterrätter som är förknippade med högtider.

5. Jag hade allra helst jobbat med Youtube och levt van life.

Skamlös self-promotion: följ mig på Instagram (nu när vi ändå är inne på ämnet)!

Hallå, ser ni att vi fått snö igen? Kul ju!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *