Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Sju saker som händer just nu

31 jan , 2022, 07.00 louise

 
  1. Jag håller på att lära mig animering i skolan. Det är den här kursen jag varit mest rädd för hittills. Tre veckor in och två veckor kvar och nu ska vi på riktigt börja jobba på vårt stora projekt – en animationsfilm på 30–60 sekunder. Det låter kanske som ingenting, men tro mig, det är inte så himla enkelt.
  2. Jag ska tatuera mig. Eller jag tror det åtminstone. Jag har kontaktat en tatuerare och berättat om min idé. Så det är i rullning. Bara jag inte fegar ur som jag gjorde sist jag försökte…
  3. Vi får troligen besök av två vänner i mars. Har aldrig sett fram emot nåt så mycket!
  4. Snart kommer vår tvättmaskin som vi har beställt. 1 februari, alltså i morgon, beräknas den anlända hos oss. Två tvättar har vi fått tvätta hos vänner, annars hade vi varit helt utan underkläder och handdukar vid det här laget…
  5. Vi har börjat veckohandla. På söndagkväll planerar vi veckans måltider och på måndagkväll inhandlar vi allt. Det är helt fantastiskt att faktiskt ha plats för mat för en vecka.
  6. I februari skulle vi på bröllop som precis blev framskjutet. Min flygbiljett var redan bokad så nu funderar jag på om jag ska åka eller inte. Bröllopet som inte blir av skulle efterföljas av en två veckor lång projektperiod som jag hade planerat tillbringa hemma i Finland. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra – har du tips?
  7. Vi hade strömavbrott nyligen och vaknade upp till ett mörkt och kallt hus. Lyckligtvis kunde vi värma oss vid spisen tills elen kom tillbaka.

Bilden föreställer en favoritmaträtt: risnudlar med svampsås. Och gammalt lådvin från flygplatsens taxfree. Smulor på bordet och en dator för att kolla serier. Nästan exakt så ser alla våra kvällar ut. Middag i en ostädad lägenhet. Mysigt i all sin enkelhet.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *