Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Vardag – vad är det?

7 aug , 2021, 17.47 Markus

 

Det börjar nalkas vardag. Som ett tecken från ovan regnar det så mycket att man inte tänker på strand och drinkar med parasoll. Däremot får man fundera på var regnkläderna är. Och konstatera att vissa av dem inte mera är passliga på sina tänkta användare.

Nå, det behöver ändå inventeras i diverse garderober inför kommande höst, så varför inte börja med regnkläderna?

Sommarlovet har varit till den grad lyckat att man inte riktigt kommer ihåg vad vardagen innebär. Inte heller tycks man minnas att man inte bara kan gå ut i shorts och t-skjorta utan att titta hurdant väder det är. Vilket jag gjorde idag. För att sedan återvända för att hämta en vattentät jacka innan returen ut i regnet.

Man borde säkert sitta ned och riktigt fundera hur vardagen fungerar? Att stiga upp en överenskommen tid, göra något nyttigt i flera timmar i streck och sedan ha någon hobby på kvällen. För att sedan gå tidigt i säng för att nästa morgon göra samma igen.

Kan kännas konstigt de första dagarna, tror jag. Må väl.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *