Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Bröllopsvecka!

12 jul , 2021, 11.42 Susanna

 

Äntligen! Äntligen är det bröllopsvecka! Jag är ivrig och nervös om vartannat! Allt känns så stort och spännande och roligt. Det flyger tusen och åter tusen fjärilar runt i min mage, samtidigt som mitt huvud går på högvarv. Vad har vi missat, vad har vi kvar, vem ska fixa det och när?

De senaste veckorna har varit en enda stor to do-lista. Vi har fixat och köpt saker. Jag fick äntligen en frisör bokad till mig, så nu är både hår och smink för dagen under kontroll. Mina skor har jag gått in och min bröllopsklänning hänger snällt på sin krok i arbetsrummet.

Nu ska jag så småningom försöka komma ihåg att slappna av också. Njuta av veckan. Jag har sett fram emot den så otroligt mycket och jag kan inte förstå att jag äntligen får gifta mig med min stora kärlek! Vilken känsla!

Den här veckan publicerar jag lite fler inlägg. Det är mycket som snurrar i huvudet och vill låta er ta del av det!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *