Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Ett veckoslut av enhörningar och kärlek

8 jul , 2021, 12.33 Susanna

 

Åh, vilket veckoslut jag fick! I fredags då jag kom hem öppnade jag dörren och möttes av en lapp. Det var en bild på Ned Starck från Game of Thrones där det stod ”Brace yourself” i regnbågsfärger. Gick in i vår lägenhet och märkte att det fanns lapp efter lapp efter lapp upphängda överallt. På bordet fanns en vacker bukett och en lista på saker. Insåg att det var dags för möhippa!

På lördag ringde det inte helt oväntat på dörren. Utanför stor en hel rad av mina vänner klädda i färggranna kläder. Det var min personliga regnbåge och själv fick jag en enhörningsoutfit på mig. Vi åt Happy Meals i soffan och jag fick presentera alla innan dagen körde igång.

Det blev en varm och underbar dag! Mina brudtärnor hade fixa en så fin dag att jag ler av bara tanken! Det var inga särskilda aktiviteter, utan istället var det mycket lekar, program och tid för att umgås. Vi åt mat i mängder, och det var säkert det bästa matdygnet i mitt liv! Lunch/tidig middag blev det på Boho café deli där vi delade på fantastiska brickor med ostar, bröd, kallskuret och grönt samt till efterrätt så goda kakbitar att jag kommer att drömma om dem länge! Vi hann med drinkar och långa diskussioner innan vår nästa punkt.

Kvällen spenderade vi på ett air bnb. Det var en stor och mysig lägenhet nära Hagnäs. Det blev världens godaste pizza, bastu, skumpa och lekar. När jag gick och sova på kvällen gjorde mina kinder fysiskt ont av hur mycket jag skrattat!

Det tog inte slut där

Nästa morgon blev jag väckt och fick snabbt klä på mig för vi skulle ännu vidare! Vi åkte tillbaka in till stan till ett hotell där det blev en fantastisk frukost ute på takterassen. En del av gänget som inte stannat övernatten mötte upp oss där och vi åt länge och tog fina bilder med Helsingfors centrum som bakgrund.

Att jag kan älska mina vänner! Kände mig trött och lycklig då jag kom hem. Satt länge och grät och läste den fina enhörningsboken de fixat åt mej. Den var full av polaroidbilder från dagen och texter som alla skrivit. Tänk att vänskap kan kännas så bra och kramar kan värma så mycket. Det var det finaste veckoslutet jag kunde ha fått <3

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *