Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

En vecka av värme och bröllopslistor

25 jun , 2021, 10.41 Susanna

 

Vilken vecka det har varit! Förutom att vi nästan gått under av de 32 grader som vår inomhustermometer visat, så har vi också bockat av grej efter grej på vår bröllopslista! Ska vi köra en sammanfattning?

Igår åkte jag iväg till Kervo för att föra våra ringar till samma guldsmed som sålde min vigselring. Trots att det är en bit att köra så var jag nöjd och glad efteråt! Våra förlovningsringar blir putsade och graverade och det är världens trevligaste kvinna som jobbar i affären! Att gravera vigselringen går helt enkelt inte, den är för tunn, men det känns bra att få förlovningsringarna graverade. Mitt ringfinger känns väldigt tomt och jag märker hur jag hela tiden för tummen till ringfingret för att känna efter om där finns en ring.

Förra söndagen fick vi in de sista anmälningarna till bröllopet! Just nu har vi 90 personer som bekräftat att de kan komma plus tre små barn som bonusgäster. Det är mer än vi trodde men samtidigt är jag så glad och ivrig över att få ordna en så stor kärleksfest med alla jag tycker om!

Samtidigt som vi fick de sista anmälningarna kunde vi slå fast andra delar. Beställningen på cupcakes kunde skickas iväg. Sittordningen är så gott som färdig efter den del funderande. Vi kunde också skicka iväg vår lista med namn till Havu ja Helmi som gör våra placeringskort. Jag började också göra ett utkast till programbladet som kommer på borden.

Det känns verkligen som att vi kom in i en bra takt den här veckan. Dagarna tickar iväg och jag är nog fortfarande stressad och nervös. Men samtidigt börjar det se ut som ett bröllop så småningom!
Hoppas ni alla får en skön midsommar! Simma lugnt och ät passligt med sill.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *