Vardagstro och söndagstvivel
Ett collage med bilder.

Okategoriserade

Working holiday

21 jun , 2021, 16.08 louise

 

Förra veckan flydde vi Helsingfors och lägenheten som är 29 grader varm för att jobba en vecka så där på riktigt på distans. Mycket trevligt! 5/5 toasts.

Markus föräldrars hus, som har wifi, var vår arbetspunkt. Vi jobbade i varsin brors rum, gick ut med hunden ibland, åt upp familjens godisförråd och förberedde middag tills de som inte distansjobbade kom hem.

Dessutom har vi träffat kompisar på måndags-, tisdags- och onsdagskvällen. I torsdags åt vi chips och kollade på The Office (världens bästa serie – den som säger emot kan kukk se, som vi så fint säger här i norra svenska Österbotten).

I fredags gick jag på loppis med en kompis. TIPS: Jeppis har de bästa loppisarna ever. Fredagskväll var jag på öl på den lokala puben i Nykarleby. Lördagskväll tillbringade vi och fyra kompispar på en restaurang i Jeppis. En obligatorisk sväng via Netti, jag menar Black Sheep, på en öl innan läggdags.

Igår åkte vi söderut igen och fick så spännande nyheter på vägen så vi var tvungna att köra in på närmaste avfart som ledde till en liten ö där vi åt glass och hyperventilerade. Mer om det sen.

Tack Österbotten för denna gång. Ses när det är dags för semester!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *