Vardagstro och söndagstvivel

barn,Livet,Okategoriserade,Vardag

En sommar med nystart

18 jun , 2021, 15.25 sandra

 


Jag börjar jobba på måndag. Lagom tills alla andra tar sommarledigt. Jag kommer att sommarjobba medan Nicke tar ut föräldraledigt och semester. Just nu är jag i fasen då allt känns lite motsträvigt. Den här fasen precis innan då man helst skulle fortsätta som förr. Jag är en sån som trivs som jag har det, i de flesta situationer. Men ändå är jag väldigt taggad. Allt som jag fått veta om jobbet känns helt rätt.

Och konceptet sommarjobb känns lagom för nu. Det är dags att utmanas och fokusera lite. Jag unnar verkligen Nicke och Vide egentid tillsammans. Jag hoppas också kunna skjuta över lite nattvakande på den som är föräldraledig. Dessutom blir det en lagom mjukstart till det vanliga livet.

Efter sommarjobbet fortsätter jag med mer hemmamys i kombination med mitt andra projekt. Jag har börjat skriva om livet med Oliver. Förhoppningsvis blir det så småningom till någon slags helhet med någon slags läsbarhet.

Ha en skön sommarfredag!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *