Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

30 dagar till bröllopet och cupcakes

18 jun , 2021, 09.14 Susanna

 

Sommarlovet infann sig och det var en viss lättnad som började växa hos mej. Samtidigt börjar jag nu paradoxalt känna mer och mer stress inför bröllopet.

Tidigare i veckan åkte jag in till centrum för att köpa vår provsmakningsbox. Till efterrätten, som består av kaka från restaurangen där vi firar, kommer vi också att servera minicupcakes. Jag är så ivig över dem. Vi lyckades hitta världens finaste café, Brooklyn Cafe som finns i Rödbergen, och de gör alldeles underbara bakverk! Vi bjöd hem några brudtärnor och bestmen och provsmakade igenom boxen. Det var en rolig stund och lite kompensation för att vi inte kommer att kunna provsmaka resten av vår meny.

De är lika goda som de ser ut!

Igår hade jag ett långt samtal med min brudtärna. Det var igår 30 dagar kvar till bröllopet och det slog något av en ångestknut i mitt bröst. Vi gick igenom check listan och lyckades faktiskt lösa ett av de stora problem, nämligen vad som ska spela vid vigseln! Det håller jag nog som en hemlighet, men är så nöjd!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *