Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Lekis har öppnat

12 jun , 2021, 10.51 Markus

 

Lekholmen har öppnat i veckan. Vilket är trevligt då holmen var stängt förra sommaren, med undantag för lägren naturligtvis.

Lekholmen har, vilket många inte kanske till, en aktiv öppen verksamhet med program flera gånger i veckan. Eller så kan man bara hänga där en dag eller så. Holmen är alltså inte bara en lägergård för konfirmander utan också en plats man man åka till föra att umgås.

Man kommer ut till holmen med en turbåt som startar från Hagnäs, Degerö och Nordsjö, som det finns valmöjligheter. Båttidtabellerna variera lite från år till år, så lönar sig att kolla årets tidtabell innan man gör upp sitt schema på basen av föregående års tidtabeller.

Åk ut dit och njut av skärgården.

Läs mera på Lekholmens egen hemsida:

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *