Vardagstro och söndagstvivel

barn,fest,Okategoriserade

När livet är en fest

29 maj , 2021, 22.04 sandra

 


Hos oss har vi firat 1-åring hela veckan. Hurra och glädjerop!

Jag har extremt dåliga kalasnerver så bakandet gick som vanligt till överdrift. Vi ordnade i äkta år-2021-stil med två små kalas. Ändå bakade jag för hela västra Sandsund och beställde en reservtårta från det lokala bageriet. Så magen, frysen och hjärtat är fullt.

Det kan ju kännas onödigt att ordna med kalas för en ettåring. Det är ju inget han kommer att minnas. Men de minsta barnen, de kring 1 år, var de mest taggade festarna. De är förstås inte så vana med gäster och intryck, så de hade verkligen sitt livs fest. På så vis var kanske ettårskalas det mest nödvändiga vi kunde syssla med just nu. 

Det känns viktigt att fira då det går. Att fotografera lyckliga ögonblick. Att äta och baka för mycket tårta ibland. I lokalvalsanda kan jag säga att jag är för att fira livet och glädjas då livet får vara en fest. Och helst fira som en ettåring i coronatid.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *