Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Bröllopskänslan som hittade tillbaka

20 maj , 2021, 09.43 Susanna

 

Vet ni, det börjar hända saker! Jag har en längre tid redan saknat bröllopskänslan. Allt har känts motigt och svårt och jobbigt. Men nu! Nu händer det.

Förra veckan kom vi med några om och men iväg till vår festlokal, Hotelli Lepolampi. Vi hade planerat in det redan en tid och väntat tålmodigt på att restriktionerna sku lätta lite. Vi stressade iväg för att hinna i tid, och som en bonus så gick bilen sönder mitt i färden. Fram kom vi ändå och hade ett fantastiskt möte.

Här får vi fira vårt bröllop i juli <3

Jag uppmuntrar verkligen till att välja en lokal där du känner att du kan ha en öppen kommunikation med ställets ägare/kontaktperson. Vi hade ett öppet och ärligt samtal om planer, önskemål och hur coronan påverkar det hela.

Diskussionen satte verkligen fart i mig. Vi har planerat menyer, sittordningar och blommor de senaste dagarna. Menyn börjar se ganska bra ut, men vi ska ännu jämföra den mot specialdieterna. Maten är en viktig del för oss och vi vill att alla ska ha en bra upplevelse. Sittordningen pysslar vi med efterhand som anmälningarna kommer in och blommorna ska jag och en av mina brudtärnor beställa på lördag.

Ser så otroligt mycket fram emot de kommande veckorna när allt så småningom börjar ta form. Det är under 60 dagar kvar till bröllopet och jag kan officiellt säga att det börjar ivrigt kittla i hela kroppen nu!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *