Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Påsklördag

3 apr , 2021, 21.57 Markus

 

Enligt kalendern är det lördag och påsk. Vilket man annars kan ha svårt att märka, då denna är en lika händelsefattig lördag som de flesta lördagar det senaste året. Men undantag för lite äggjakt kanske. Och en god middag. I väntan på att veta om graven är tom eller inte.

Man borde kanske ha äggjakt alla lördagar, nu när det inte händer så mycket annat? Kan dock bli en utmaning för gömmaren att komma på nya gömmor varje lördag, då det redan är svårt att komma på tillräckligt många gömmor en gång om året.

Påsken har traditionellt varit ett välkommet avbrott i den jäktiga vårterminen. I år är den fortfarande ett mycket välkommet avbrott i vårterminen men kanske av andra orsaker. I rådande läge är det välkommet med bekanta rutiner som äggjakt och ätande av pasha. Memma smakar lika illa som alla tidigare år, men även det är en bekant rutin.

Skall nu gå äta lite påskägg. Må väl.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *