Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

191 dagar kvar!

7 jan , 2021, 13.29 Susanna

 

Hej 2021!

Hoppas ni haft en fridfull jul och att det nya året börjat bra. Själv har jag njutit av att vara ledig! Känner att jag inte märker hur mycket jag behöver semester innan jag får sova ut och tänka på mig själv en stund. Julen firade vi utan stress och stök. Bara med sambons familj vilket var underbart. Har inte haft möjlighet att träffa dem under hela hösten, så en julhelg tillsammans var fint!

Nyåret i år kändes lite extra spännande. Då vi skålade in det nya året mitt i Helsingfors dimma pirrade det till lite extra i magen. Tänk, i år kommer vi att gifta oss om allt går som jag vill! Vågar inte hurra riktigt ännu. Corona och vaccinationsplanerna stressar såklart, men känner att vi måste våga hoppas i varje fall.

På to do listan den närmaste tiden står det:
– Träffa brudtärnorna och kolla igenom vad som finns kvar att fixa.
– Bestämma min sambos klädsel och välja ut uthyrningsställe.
– Påbörja våra dansövningar! Vi är båda födda med två vänsterfötter, så redan en simpel vals känns som en utmaning.
– Göra ett beslut kring om vi ska ha nya vigselringar och söka efter bra alternativ.

Allt känns lite närmare nu när kalendern visar samma år som vårt planerade bröllopsdatum! Jag är inte en som tror på att nyåret är ett magiskt startdatum för allt som är nytt. Känner snarare att augusti brukar vara startskottet för ”new year, new me”. Just i år så kan jag ändå inte låta bli att romantisera det nya året lite extra.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *