Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Distansskola och novembertrötthet

27 Nov , 2020, 10.53 Susanna

 

Tänkte hela dagen på att jag skulle skriva något igår. Men kom mig aldrig för. Vaknade trött, genomled dagen trött och somnade tidigare än jag brukar. Vaknade med en känsla av stress och trötthet trots att jag sovit bra.

Det är mycket på gång inom skolvärlden just nu. Vi sitter som bäst och väntar på presskonferensen om cirka 2 timmar för att få någon klarhet. Packar ihop för att jobba på distans fram till jul. Det känns lite bittert, lite stressigt men jag litar på att det är det rätta beslutet. Att stänga en skola är ett stort beslut och jag är självklart orolig för alla de som sagt att de inte klarade av distansstudierna på våren.

Det känns som att vi är mitt i en julkalender just nu. Ministrar och borgmästare talar om hur julen måste räddas. Detta är de första avsnitten för julkalendern 2020. Nu börjar ”Operation: Rädda Julen!” och THL och regeringen står i huvudrollerna. Vi hoppas det har ett lyckligt slut.

Nu ska jag jobba vidare. Det blir mer bröllop nästa vecka då livet kanske inte känns så kaotiskt. Ta hand om er!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *