Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Veckans ljusglimtar

22 okt , 2020, 13.04 Susanna

 

Idag är en dag då det är svårt att hålla ögonen öppna. Efter några dagar av sjukledigt (och ett negativt coronatest) är det svårt att greppa tag om vardagen igen. Så tänkte dela med mig av den senaste veckans ljusglimtar!

Jag fick träffa min nyfödda guddotter förra veckan! Ett litet knytte som bara var en vecka ung. Som är så mjuk och söt och doftar bebis. Mitt hjärta är sällan så fullt som det var när hon sov på mitt bröst. Kunde inte släppa henne med blicken och längtar efter att få pussa hennes lilla huvud igen.

Höstlov. Åh, höstlov. Inspirerades av Louise inlägg och lade undan telefonen. Fick bara öppna instagram och Facebook på kvällen en stund. Fick läst mer, gick promenader och återhämtade mig. Tog också några timmar och såg The Social Dilemma. Rekommenderar varmt! Kom bara förbi alla självklarheter i början så utlovar jag en tankeställare.

Bara jag som längar ihjäl mig efter all julbelsyning igen? Blir alltid lika lycklig!

Vår instax kamera kom på posten! Har en längre stund sökt efter en begagnad eftersom de används flitigt på bröllop, men alla har gått åt så snabbt att jag inte haft en chans. Nu fick jag äntligen en köpt, en vit en. Ska ännu köpa bilder till den och testköra ett varv. Ser fram emot att få planera vår fotovägg där gästerna kan ta bilder med kameran!

En full dag av Disneyfilmer på två vänners soffa! Vet inte om jag behöver säga mycket mer. Blir varm och lycklig av att få spendera en hel dag tillsammans med film efter film, god mat och chips i mängder. Finns få saker som slår det!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *