Vardagstro och söndagstvivel
Två bilder, en föreställer en äng i tidig frost och den andra bilden föreställer ett gammalt hus.

Okategoriserade

Jag drar mig tillbaka i skogen

18 okt , 2020, 17.14 louise

 

Nu tittar jag bara in snabbt för att säga hej och hejdå. Jag tar ut lite övertidstimmar och har retirerat till Österbotten och min hemby.

Inkommande vecka ska jag gå skogspromenader (med fel sorts skor så jag blir blöt om tårna), sova länge på morgonen (det vill säga till 8 ungefär, eller tills jag vaknar av att jag fryser), äta god mat (och för femtioelfte gången förklara för min mamma att eftersom jag är vegetarian äter jag inte ”ens lite kyckling”), skriva, måla, meditera och vila (räfsa, plocka ved, diska och rensa i mitt gamla ”flickrum”). Så att. Det blir frid och fröjd med andra ord.

Bilderna är fotade under förmiddagens skogspromenad.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *