Vardagstro och söndagstvivel
Bilden föreställer Louise Häggström.

Livet

Den eviga presentationsrundan

6 sep , 2020, 12.17 louise

 

För att hitta inspiration till min presentationstext gick jag tillbaka till min första blogg (och konstaterade att jag måste försöka dölja innehållet för det är inte något jag är direkt stolt över). Där fanns ingenting av värde. Bara bilder på när jag sitter i ett kylskåp och andra högst oklara inlägg från tonårstiden.

Men ärligt talat tycker jag det är så svårt att presentera sig. Ni vet de där presentationsrundorna som man alltid har i skolan, på jobbet, i nya grupper och sammanhang? Man sitter och väntar och väntar på sin tur medan händerna blir allt svettigare, pulsen stiger och hjärnan går på högvarv.

Den här veckan har varit en enda lång presentationsrunda för mig. Simon, Sandra, Susanna, Mia, Monica, Markus. Jag är sist i ledet. Vilken ångest, va?

Mitt namn är Louise Häggström och jag är en av de nya bloggarna här. Jag är 25 år, bosatt i Helsingfors men kommer från Pedersöre, informatör i Johannes församling och utbildad journalist. Mitt bloggande kommer handla om lifestyle och vardag med fokus på mealprep och coronaöverlevnad. Jag poddar i Typ Livet-podden så jag kommer även beröra de ämnen vi talar om där. Lyssna gärna!

Vill ni veta nåt galet? Jag trivs ganska bra med att jobba hemma på distans. Plötsligt finns det mer tid till att piffa i lägenheten, fynda på Facebookloppisar och testa intressanta lifehacks. Don’t hate me.

Hoppas du vill följa med mig här på bloggen. Nu ska jag äta nepalesisk söndagslunch. Vi hörs om en vecka.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *