Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Lördagskväll utan djupa tankar

9 Dec , 2017, 21.20 Markus

 

Det skulle vara så mycket att skriva om just nu. Allt från bristande dammar till alpackor till självständighet till allt det som händer i stora världen. Även den tragiska kutterolyckan utanför Borgå finns i tankarna.

Men just i kväll, denna blåsiga lördag, tänkte jag inte orka med det. Kvällens stora frågor är följande:

1) skall jag orka gå i bastu?

2) hur borde månne julbelysningen på balkongen se ut?

3) skall jag dricka cola eller öl efter bastun – förutsatt att jag orkar gå, alltså

Mitt interna operativsystem säger att jag borde göra det ena och det andra, men skulle inte riktigt orka. Sitter bekvämt på soffan och som det ser ut nu så stiger jag nog inte upp härifrån på en lång tid.

De flesta tycks vara på någon lillajulstillställning. Jag blir redan lite utmattad av att endast titta på bilderna. För att inte tala om att man borde klä på sig, gå ut i rusket och sedan vara gladlynt till småtimmarna.

Om du är på en lillajulsfest så önskar jag allt gott och trevlig fest. Om du är hemma på soffan så önskar jag en fridfull kväll till dej. Hoppas även själv på en sådan.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *