Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Sommardagar

13 aug , 2016, 19.42 Markus

 

Det är Sommardagar på Lekholmen som bäst. Eller kanske ”sommar”dagar, rättare sagt. Enligt kalendern är det sommar, men vädret visar redan upp sitt höstmode. O andra sidan gör det inget, för skärgården är ganska fin när det blåser hårt. Det är inte storm, gissar att det är styv kuling. Det är sällan man får använda uttrycket ”styv kuling”, så passade på.

Som tur är det inte vädret som avgör om man har trevligt eller inte. Dessutom är det oerhört meditativt att titta på ett hav som lever om, speciellt när man ser ut över horisonten.

På Sommardagarna finns många intressanta programpunkter och aktiviteter, men har själv främst koncentrerat mig på att se på havet. Och äta glass. En ypperligt kombination, kan noteras.

Det är intressant att märka att man kommit till en ålder när man sitter och tittar på havet istället för att springa omkring och skapa allmän oreda. Som tur har intresset för glass inte avtagit. Bra så.

Kan rekommendera Sommardagarna varmt för alla som vill se på havet eller delta i intressanta aktiviteter. Eller båda. Samt äta glass.

dav

Södras

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *