Vardagstro och söndagstvivel

Pride

Kärlek är inte få förunnad

28 jun , 2016, 17.33 Lina Frisk

 

madsjakobpoulsen_copenhagen_pride_logo_heart2_0da2d.project

 

En så stor del av livet och vårt samhälle handlar om kärlek. Böckerna vi läser, filmer vi ser på, och en stor del av alla samtal som vi för. Allt handlar om kärlek. Allt. Det torde därför vara ett tillräckligt starkt bevis på att kärleken är det viktigaste vi har. När hela världen är i brand, består kärleken.

Vilken tur att medeltidsåsikter och konservativa hänvisningar som vill beröva människor på kärlek inte längre är giltiga åsikter. Nu ska vi uppmuntra och bejaka kärleken! Ingen har rätt att bestämma och döma din kärlek. Kärlek är inte en få förunnad mänsklig rättighet. Det är en mänsklig rättighet. Men det vet ni ju!

Trevlig Pride-vecka!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *