Vardagstro och söndagstvivel

Andetag,midsommar,Natur,Smaklig sommar,vlogg

Syringa vulgaris

23 jun , 2016, 00.23 maria

 

Midsommaren närmar sig med stormsteg och efter allt firande, kransbinderi och ätande kan vi börja förvänta oss mörkare nätter och sensommarens sakta framtoning i naturen. För vissa låter det tragiskt att redan börja prata om att sommaren sakta men säkert förändras i höst, men det finns mycket att lära sig av naturen med alla dess perioder och växlingar. Även naturens alla växter kan lära oss en hel del. T.ex. kan man av syrenen lära sig att allt har ett slut, nyttan av att ta till vara och njuta av det man har och även att kärleken finns runtomkring oss i naturen också!

, , , , , ,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *