Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Allt har sin tid

9 feb , 2016, 18.09 Lina Frisk

 

Under den senaste tiden har jag nästan stört mig på hur bra alla de värsta klyschorna faktiskt stämmer. Alla de där vardagsvisdomarna, ordspråken och typiska råden man så ofta får. Jag har ofta försökt motbevisa dem för att jag tyckt de varit så löjliga. Rent ut sagt störande och uttjatade. Men nu får jag svälja mina ord och acceptera att det nog ligger så mycket sanning i dem trots allt.

Efter bottenåret 2015 har det här året fått en mycket bra start. Bättre än jag kunnat ana. Det är länge sedan jag känt mig så tillfreds och harmonisk. Alla småsaker som tidigare störde mig och stressade mig påverkar mig inte lika mycket längre. Kanske det här året är till för balans och harmoni?

Och kanske man ibland bara ska låta sig själv omfamnas av de värsta klyschorna och carpea lite diem.

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *