Vardagstro och söndagstvivel

aktuellt,Andetag,Att välja det goda

work smarter not harder

12 aug , 2015, 11.26 Sofie

 

work smarterNu börjar det! Sommaren är slut och skola och jobb börjar.

Jag läste dessa ord i våras, ”Arbeta smartare, inte hårdare”, och de har funnits med mig sen dess och fått gro. Jag har i tanken gjort upp med hur jag ska jobba i höst för att orka och känna att jag får saker gjorda. Min jobbhöst har börjat intensivt och inte alls så lugnt som jag hoppats. Men planering är mitt nyckelord. Och sömn! För jag vill inte vara rädd för kommande termins arbete, jag vill känna att jag kan, att jag har möjlighet och att det jag gör är av betydelse.

Vad har du för strategier för hösten?

Och varför inte arbeta och leva mer KLIMATSMART samtidigt med inspiration av detta nypublicerade ställningstagande! Här finns konkreta tips hur vi kan förändra vår vardag mera klimatsmart och göra en insats för miljön. Än så länge bara på finska men att rädda världen gör man oberoende språk, låt det inte hindra, använd översättningsverktyg! Det är inte svårt att göra en insats i vardagen, det kräver lite koncentration i början och sen kan det bli en naturlig del av livspusslet.

Prutt och kram!
Sofie

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *