Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Semestersynder

25 jul , 2015, 01.09 Paula

 

Har ni semester? Hur funkar det för er?

Jag älskar det mesta med att ha semester. Jag älskar att sova länge, vara allmänt lat och låta bli att tvätta håret eller använda bh. Jag kan verkligen det här med att vara långledig.

Men plötsligt för två dagar sedan hände det oväntade: jag blev uttråkad. Jag ska börja på ett nytt jobb om två veckor men har redan fått nycklarna. Då gjorde jag det som man inte får prata om. Jag tog nycklarna och gick till jobbet.

Att gå till jobbet på semester kändes som att göra något förbjudet. Men det var samtidigt väldigt trevligt. Jag kollade runt i lugn och ro, funderade på hur jag ska lägga upp jobbet, gjorde lite förberedelser och åt mina medhavda snacks. Råkade också träffa en blivande arbetskompis och hade en kul pratstund. Blev dessutom bjuden till hennes konstutställning.

Det behöver inte vara bara fel att tänka på jobbet under semestern. Att jag nu tog lite tid för det var bara bra, det tar bort lite av stressen och nervositeten som jag kommer att känna om två veckor när det verkligen gäller. Dessutom fick besöket på arbetsplatsen mig att förstå att jag faktiskt är ännu ledig i två hela veckor, och får fortsätta göra det som jag vill. Härligt!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *