Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Lina Frisk ny bloggare på Andetag

25 maj , 2015, 21.00 Simon Lampenius

 

På tisdag 26 maj kommer vi att få träffa en ny bloggare här Andetag. Då hälsar vi Lina Frisk välkommen till Andetag-teamet.

Lina Frisk beskuren

Vad kommer du att skriva om?

– Jag kommer att skriva om hur det är att vara lite på tjugo år. Många säger att det är i tonåren det händer mycket, men jag tycker det är i det här livsskedet man behöver fundera vad man själv tror och tänker.

– Först tänker man som föräldrarna, sedan som kompisarna. Sedan måste man själv ta ställning var man står, vad man vill med sitt liv, resonerar Lina.

Lina lyfter ser kritiskt på att samhället är så prestationsinriktat. Att vi ständigt belönas för att prestera.

– Aktuellt för mig själv är att jag varit utbränd nu under våren. Jag kommer att skriva om vad som händer då man går i väggen.

Dessutom brinner Lina för jämställdhetsfrågor.

Vem är Lina Frisk?

Lina är hemma från Sibbo, studerar nationalekonomi för tredje året vid Åbo Akademi. I några somrar har hon jobbat som journalist på Borgåbladet/Östnyland, och har därför valt masskommunikation som biämne. Hon är passionerad användare av sociala medier.

– Jag tycker om sociala medier och har alltid varit nyfiken på dem. Facebook och Twitter kom då jag var kring 15, och jag gick genast med och testade. Visst finns det negativa saker också, men de ökar demokratin, ger människor möjlighet att uttrycka sig. Man får kontakt både med personer man känner och som man inte känner.

Lina bloggar själv på ratata.

,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *