Vardagstro och söndagstvivel

aktuellt,Andetag,Bibeln

Dagens bibelord

6 maj , 2015, 07.16 Sofie

 

Gud ar min raddning-instaDet fanns en bibelutmaningsstafett på Facebook. Jag är inte bra på att ta dylika utmaningar vidare och fullfölja dem. Så dålig är jag faktiskt att jag inte ens försöker börja. Jag slår ihop nytta med nytta här istället och publicerar åtminstone ett bibelord i form av en bokstavsillustration.

”Han räddade mig”. Han räddar mig, om och om igen. Jag lever ett ganska odramatiskt liv, men det finns stenar som axlarna och hjärtat tidvis måste bära. Att inte behöva vara rädd har stor betydelse. Visst kan jag bli rädd, men fortfarande tror jag, likt ett barn, att Gud har allt i sin hand och att han inte lämnar oss i sticket. Min rädsla håller sällan i sig en lång stund. Det är en trygghet.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *