Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Delta i Andetags läsarundersökning

24 apr , 2015, 14.39 Simon Lampenius

 

Hej!

Vi vill utveckla Andetag och göra den ännu bättre. Vi vill lära känna dig som läser Andetag och höra vad du tycker om bloggen och vill läsa mer om. Ta därför gärna tid för att fylla i vår läsarenkät. Det tar ca 1-5 minuter att fylla i enkäten, beroende på hur mycket du vill berätta på de fria frågorna.

Om du fyller i dina kontaktuppgifter i slutet av formuläret är du med i utlottningen av en takeaway kaffemugg.  Dessutom får alla som meddelar sin e-postadress en utskrivbar bokstavsillustration av Sofie Björkgren-Näse skickad till sig efter att vi avslutar undersökningen den 7 maj. Dina kontaktuppgifter kombineras inte med dina svar.

Tack för att du är med!

Vänliga hälsningar,

Simon Lampenius / admin och koordinator för Andetag

andetag_enkätbanner_640px

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *